Túrázók Baráti Köre

Kedves Túratársunk!

Egy rendkívül nehéz év van mögöttünk és bízunk benne, hogy egy jobb év elé nézhetünk.

Programunkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy lehetőleg minél kevesebb túra, kirándulás maradjon el a vírushelyzet miatt. Reméljük, elnyeri tetszéseteket a 2022. évi programunk és részt vesztek a jobbnál jobb túráinkon, városnéző programjainkon.
A legfontosabb, hogy vigyázzatok magatokra, egymásra!

Ez úton tájékoztatunk minden kedves túratagot, hogy 2022-ben az évadzáró-évadnyitó rendezvény a járványhelyzet miatt elmarad. A Túrázók Baráti Köre Természetjáró Egyesület a Richter Gedeon Nyrt. dolgozóit várja és szívesen látunk minden kedves érdeklődőt, túrázni, kirándulni szerető barátokat. 2022. évi túráink külső és belső weboldalainkon is megtalálhatók. A belső oldalt csak Richteres dolgozók láthatják, külső weboldalunk címe: http://www.turakor.hu/

A „Túrázók Baráti Köre” célkitűzése, hogy a túrázni, kirándulni szerető érdeklődőket szervezett formában összefogja, és minél több túrát, városnézést, falukerülő programot tudjon megszervezni és megvalósítani. Célunk, hogy 2022-ben is minél több időt tölthessünk a szabadban, friss levegőn, jó társaságban! Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

 

A 2022-es programfüzet IDE kattintva letölthető!

 

 

Close Menu